Slide title

Tell your story

Eftersom vi redan kan allt om färg, tapeter och tillbehör så tänker vi bli bäst på allt som hör hemmet till. Därför erbjuder vi nu allt från redskap för att hålla trädgården så där välskött och lummig som man drömmer om, till spabad för skön avkoppling året runt. Bilen måste också få kärlek, grejer till bilvård för lack, vindrutor och skinnklädsel vill vi ha i vår e-butik. Sagt och gjort! Välkommen till Hemmavid.se

Färg och tapet är den breda basen. Skarpa köksknivar, vassa armbandsur, slitstarka arbetskläder och stilsäkra brickor för saftglas i det gröna eller för koppar med varm choklad framför brasan – det har vi på lager. Och hela tiden fyller vi på med nya prylar att botanisera bland.

Slide title

Tell your story

Många av oss jobbar hemmavid i sina hemmakontor, en del ser till att du får svar på dina frågor, några är webbredaktörer och andra ser till att e-butiken fungerar och är uppdaterad. En hel del av oss packar dina beställningar noggrant så att du får hem allt snabbt och utan skador. Vi jobbar från olika platser med samma mål, att ge en rolig köpupplevelse och bästa servicen till våra kunder.

Slide title

Tell your story

Kunskapen kring färger, tapeter och golv kommer från mångårig erfarenhet i färgfackhandel och dagliga möten med målare och golvläggare som önskar värdefulla tips och råd. Den erfarenheten gör också att vi har utomordentligt goda kontakter med våra leverantörer. Deras gedigna erfarenhet av logistik och transporter kommer våra kunder till godo som ringar på vattnet i form av säkra leveranser.