GDPR

Den 25 maj 2018 började GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i hela EU. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) och kommer att förstärka din integritet vid databehandling av dina personuppgifter så att du ska kunna känna dig trygg. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av oss. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas. Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.

 

NextRoll

NextRoll, Inc. ("NextRoll") och våra annonspartners använder cookies och liknande tekniker på den här webbplatsen och runt om på webben för att samla in och använda personuppgifter (t.ex. din IP-adress). Om du samtycker kan cookies, enhetsidentifierare eller annan information lagras eller nås på din enhet för de syften som beskrivs nedan.
NextRoll och våra annonspartners behandlar personuppgifter för att: - Lagra och/eller få tillgång till information på en enhet; - Skapa en personlig innehållsprofil; - Välja personligt innehåll; - Personliga annonser, annonsmätning och publikinsikter; - Produktutveckling. För vissa av ovanstående syften använder våra annonspartners: - Användning av exakta geolokaliseringsuppgifter. Vissa av våra partners förlitar sig på sina legitima affärsintressen för att behandla personuppgifter. Se våra annonspartners för att se vilka ändamål de anser sig ha ett legitimt intresse för och hur du kan invända mot sådan behandling.
Dina inställningar på den här webbplatsen kommer att tillämpas över hela internet på alla digitala platser du besöker med hjälp av NextRolls teknik. Om du väljer Avvisa allt kommer du fortfarande att kunna se innehåll på den här webbplatsen och du kommer fortfarande att få reklam, men reklamen kommer inte att vara skräddarsydd för dig.